Ben je hier nieuw? Registreren Heb je een account?

Ik zoek een zielsmaatje: een gevoelige, maar stoere man (23-33jr) met diepgang :)

Vrouw (30) op zoek naar een Man Alphen aan den Rijn, Nederland

Ik zal eerst kort wat over mezelf vertellen:
Ik ben (hoog)sensitief en ervaar gevoelens intens, Ik ben iemand die diep na kan denken over dingen, introvert, erg openminded, gek op dieren (vooral mijn hondje), nieuwsgierig en vrolijk. Ik heb behoefte aan diepgang en verbinding, maar ook eigen ruimte en rust. Ik heb interesse in de menselijke psyche en spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven.

Eerder schreef ik al dat ik hooggevoelig ben. Dit heeft er o.a. al vrij vroeg in mijn leven voor gezorgd dat het verwerken van alle prikkels mij véél energie koste. Ik heb in mijn leven al geworsteld met chronische vermoeidheidsklachten, burn-out, overspannenheid en depressie... Onderhand heb ik mijn leven zo ingericht dat ik het goed vol kan houden en ik voel me fijn! De reserves zijn weer aangevuld en ik heb er een bak wijsheid voor teruggekregen. Al zijn er nog miljoen dingen die ik nog niet weet, maar dat is het mysterie van het leven! :) ik zie alles van de zonnige kant en heb vertrouwen in de toekomst.

Ik ben nog altijd veel bezig met persoonlijke groei, yoga, meditatie, filosofeer er graag op los en sta open voor vele zienswijzen en visies op het leven. Soms heb ik nog moeite met het waarnemen van grenzen, waar hou ik op en begint iemand anders?
Ik kan erg genieten van kleine dingen waar andere mensen sneller aan voorbij gaan; muziek, natuur, subtiele emoties. Ik verblijf het liefst in de natuur, ook op vakantie.

Momenteel ben ik gewoon lekker aan het werk en nog volop aan het ontdekken wat het leven mij te bieden heeft en wat ik het leven te bieden heb. Carriere maken is niet mijn missie in deze fase van mijn leven.
Praktisch gezien voel ik me eigenlijk best traditioneel: ik wil in de toekomst ergens wel een kind. Een fijn huisje heb ik al. Geen boompje, maar wel veel plantjes. En een paar beestjes ook ;).

Schrijf u 100% gratis in om in contact te raken

Registreer hier gratis

Uiterlijk

EthniciteitBlank
Vaderland:Nederland
LichaamsbouwSlank
Lengte170 cm
Ogenkleur:Blauw
HaarkleurRood
HaarlengteSchouderlengte
BodyartGeen
GezondheidGeen bijzondere gezondheidsproblemen

Situatie

RelatiestatusVrijgezel
Heeft kinderenGeen kinderen
Wilt kinderenJa
Waar ik woonIs het rustig
WoonsituatieAlleen
Bereid te verhuizenMisschien
Heeft huisdierenHond, Knaagdier
Heb een autoNee

Onderwijs en werk

OpleidingHBO / equivalent
WerkstatusDeeltijd

Vrije tijd en ontspanning

TV VoorkeurenDocumentaires
Favoriete tv programma'sIk heb geen tv, maar ik kijk wel eens wat op uitzending gemist.
Favoriete FilmsScience-fiction, Romantiek, Drama, Documentaire, Animatie, Thriller
LievelingsfilmsEnkele favoriete Films: As It Is in Heaven, K-PAX, Finding Neverland, Forrest Gump, The Green Mile, The Shawshank Redemption, A Beautiful Mind, The Sixth Sense...

Favoriete series: The OA, Dexter, Breaking Bad... Netflix ^^
MuziekstijlenRock, Electronic, Pop, Klassiek, New age, Ambient, Soul, Folk, Punk
Wat is je favoriete band of muzikant?Sta open voor veel soorten muziek, wat ik mooi vind is heel erg afhankelijk van bepaalde dingen, bijzondere geluiden, ritmes, klankkleuren, stemmen etc.
BoekkeuzesFantasie, Fictie, Gezondheid, Mysterie, De natuur, Filosofie, Religieus, Wetenschap
LievelingsboekenIk lees graag informatieve boeken over persoonlijke groei, psychologie, spiritualiteit. Bijv. De Kracht van het Nu - Eckhart Tolle, Verslaafd aan Liefde - Jan Geurz, De Kracht van Kwetsbaarheid - Brene Brown. Op vakantie lees ik wel eens wat fictie.
Ik vind leukIk hou van tekenen. Maak een klein beetje muziek voor mezelf. Doe yoga en meditatie.
Ik ga graag wandelen met de hond in de natuur, lekker naar de bossen of de duinen en het strand.
Hobby'sKnutselen, Lezen, Leren, Muziek, Films, Internet, Uit eten gaan, Religie, spiritualiteit, Tuinieren, Kaartspelen

Persoonlijkheid

RokerIk rook niet
DrinkenIk drink soms
Hoe sociaal ik benGereserveerd
Vrienden Beschrijven Mij AlsVriendelijk
Op school was ikDe stillle
Gevoel voor humorDroog / sarcastisch
Mijn leuke tijdMet vrienden zijn, Winkelen, Thuis blijven, Nieuwe dingen uitproberen, Bioscoop, Relaxen, Een boek lezen, Naar een concert gaan, Naar een museum gaan
Wat ik altijd heb willen proberenMezelf zijn

Bezichtigingen

Doel voor het leven(Ik gooi hier maar wat andere tekst neer die ik ook nog kwijt wou over spiritualiteit :P)

Ik heb in de loop van mijn leven wel een bepaald gevoel gekregen voor de wetten die gelden in ons universum. Ik ben dan ook vrij spiritueel ingesteld. Ik snap er natuurlijk nog lang niet alles van (net zoals dat ik geen bal snap van kwantumfysica, maar het wel superinteressant vind ergens), maar ik krijg wel stees meer gevoel voor hoe het allemaal een beetje werkt. Ik voel dat ik hier niet zomaar ben, maar dat ik wat kom leren en ervaren. En wellicht kom ik ook iets brengen naar de wereld. Waarom is er zo veel ellende? Je kunt niet weten wat wit is zonder zwart. We ervaren de wereld als een dualiteit (ik-jij, wij-zij, goed-slecht), maar uiteindelijk zijn we allemaal één. Goed én slecht zit in iedereen. De kunst is om je schaduw te kunnen omarmen en te begrijpen dat iedere 'slechte' eigenschap op de juiste manier ingezet (vanuit het hart) de wereld iets heel moois kan brengen.

Spiritualiteit is voor mij in verbinding staan met mezelf, de wereld om mij heen en de energetische wereld. Het ongeziene en het ongekende, de stilte en de mysterie van het leven. Ik ben hier op aarde om te leren en te ervaren, soms weet ik nog niet eens precies wat, maar ik laat me leiden door een innerlijke wijsheid. Dit alles met als doel te herinneren wie ik werkelijk in mijn diepste essentie ben. Maar wat is dat ongelooflijk moeilijk! Ik heb het nodig om te mediteren en om yoga te beoefenen om dit contact steeds opnieuw te hervinden. Om contact maken met alle delen in mezelf (inclusief dat wat zich in de schaduw bevindt). De wereld zoals ik die ervaar is een afspiegeling van mijn innerlijke toestand. Dit ontdek ik iedere keer opnieuw.

Op zoek naar

Moet hebbenIntelligentie, Humor, Vaardigheid, Inlevingsvermogen, Gevoeligheid, Zelfverzekerdheid, Charme, Attendheid
Mijn perfect matchIk ben op zoek naar een zielsmaatje (23-33 jaar oud). Een gevoelige, maar stoere man met diepgang om in ieder geval een heeeeele lange tijd mee samen door dit leven te gaan. Iemand die ik door dik en dun kan vertrouwen en die al zijn zieleroerselen met me wil en durft te delen. Iemand waarmee ik samen de wereld aan kan. Maar ook iemand die begrijpt dat ware liefde soms zit in het elkaar de ruimte geven die een ieder nodig heeft voor zijn of haar eigen welzijn en groei.
Op een eerste dateEen wandeling maken met hond vind ik altijd erg fijn! Of iets anders leuks om te doen. Iets drinken kan ook. Het is maar net waar we zin in hebben :).